Tider och bokning
Tider och bokning
Klicka på titel för information och på tid för att boka biljetter
Inga föreställningar de närmaste dagarna.
Fler dagar...
Folkets Bio
Zita
Sigtuna Kommun
Magazinet
Tider och bokning
Tider och bokning
Klicka på titel för information och på tid för att boka biljetter
Inga föreställningar de närmaste dagarna.
Fler dagar...

Vill du vara med och starta upp föreningen Folkets Bio Märsta och påverka Biokällans framtid? 

 

Sedan Folkets Bio tog över verksamheten 2015 har bion utvecklats och fått många fler besökare senaste året. Men många i kommunen vet fortfarande inte att bion rustats med riktigt bra utrustning för några år sedan och att Biokällan är kommunens största biograf. För att fortsättningsvis kunna bedriva och utveckla verksamheten på Biokällan i Märsta har det startats en ny lokal Folkets Bio förening som kommer att driva verksamheten från höstterminen 2018. Biokällan har tidigare varit en del av Folkets Bios Stockholmsförening.

 

Vi söker nu personer till den nystartade föreningen Folkets Bio Märstas styrelse. Gillar du film och kultur och vill engagera dig i Biokällan hör av dig till: oscar@biokallan.se eller: 072-874 62 79

 

Man kan även bli medlem i Folkets Bio Märsta där man själv kan välja sin delaktighet och engagemang. 

Vill du bli medlem eller sitta i styrelsen? Hör av er till: Info@biokallan.se eller oscar@biokallan.se 

 


 

- En förening känns som ett naturligt steg ta för Biokällan inför höstterminen. Folkets Bios Stockholmsavdelning har drivit Biokällan sedan hösten 2015, och senaste tiden har besökarna och verksamheten ökat och det känns mer och mer som vi har hittat bions naturliga plats i Märsta. 

 

- Men vi har fortfarande mycket att utveckla och behöver ha en förening lokalt knuten som finns med som stöd och driva Biokällan framåt. 

 

- Nu hoppas jag att vi kan hitta en grupp människor som ser och förstår hur viktigt det är med en lokal biograf i Märsta som fungerar som ett alternativ till de mer kommersiella biograferna. Att gå på bio ska vara en mysig och rolig upplevelse. Jag vill att Biokällan ska vara en trygg biograf som erbjuder det lilla extra, Folkets Bios hela identitet är uppbygd kring detta och det är det som jag tycker många av de större biograferna ofta missar.  

 

Oscar Björk 

Föreståndare på Biokällan sedan hösten 2017

 

 


Publicerad 21/4 2018 kl 15:06. Senast uppdaterad 30/5 2018 kl 11:23.
⬆︎